Goldmaster, kadın bakım ürünlerine her geçen gün yenilerini ekliyor

Geliştirdiği ürünlerle yaşamın her anına kolaylık katan Goldmaster, kadın bakım ürünlerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

Goldmaster Peri GM-8166 3in1 şarjlı epilatör seti ve Goldmaster Lavin GM-8165 3in1 şarjlı epilatör seti ile istenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok daha konforlu.

Goldmaster Peri GM-8166 3in Şarjlı Epilatör Set;

Geniş epilatör başlığı, vücut hatlarına uygun tıraş başlığı, ölü hücreleri arındırmak için yüz temizleme fırçası ile istenmeyen tüylere ait tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Goldmaster Peri GM-8166, su geçirmez özelliği sayesinde hem ıslak hem de kuru kullanım kolaylığı sağlıyor. Kablosuz kullanımıyla ihtiyacınız olan her yerde kullanıma hazır olan Goldmaster Per GM-8166, üzerinde bulunan 10000 fırça yoğunluğu ile dakikada 3000 mikro titreşim özellikli yüz temizleme başlığı ile de fark yaratıyor. 2 mm. kısa tüyleri bile kusursuzca alabilen 42 adet cımbız sayısı, paslanmaz çelik bıçakları, şarj gösterge ışığı ve hızlı şarj ile 35 dakika süren kullanım süresi ile de kadınların kişisel bakımında en yakın yardımcısı oluyor.

Goldmaster Lavin GM-8165 3in1 Şarjlı Epilatör Set;

En kısa tüyleri bile kolaylıkla alabilen ve kusursuz bir pürüzsüzlük sunan Goldmaster Lavin GM-8165, geniş tıraş bıçağıyla da vücudun her hattında sorunsuz bir tıraş vaat ediyor. Kablolu ve kablosuz kullanımı sayesinde ihtiyacınız olan her an yanınızda olacak Goldmaster Lavin GM-8165’in çift silindirli topuk törpüleme başlığı sayesinde de hızlı ve kolay bir törpüleme yapabileceksiniz. Çift yönlü çıkarılabilir ve yıkanabilir epilatör başlığı, paslanmaz çelik bıçaklar ve 2 farklı hız ayarı ile kontrolün sizde olduğu epilatör setine ait fırça ile kolaylıkla temizleyebilir ve koruyucu kapakları ile saklama kesesinde muhafaza edebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.