Gölcük’te üstyapı çalışmalarıyla yol konforu arttırılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük İpekyolu Bulvarı asfaltlanırken Panayır-Nimetiye köy yolu da asfalt öncesi terasman çalışmaları yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Gölcük’te de yol iyileştirme ve üstyapı çalışmaları yapılıyor. Gölcük ilçesinin önemli ulaşım noktalarından İpek Yolu Bulvarı asfaltlandı. Toplu taşıma araçlarının da kullandığı, trafik akışının yoğun olduğu 800 metre uzunlukta 4 metre genişlikteki İpek Yolu Bulvarında 700 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

PANAYIR-NİMETİYE KÖY YOLU

Gölcük İpekyolu Bulvarının asfaltlanmasının yanı sıra ilçede üstyapı çalışmaları kapsamında Panayır-Nimetiye köy yolunda terasman ve dolgu çalışmaları yapılıyor. 1.600 metre uzunluktaki stabilize durumdaki köy yolu asfaltlanma öncesi yapılan iyileştirme çalışmalarıyla asfalt serimine hazır hale getiriliyor. Panayır-Nimetiye köy yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan terasman çalışmaları sonrası asfaltlanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.