Gölcüklü Öğretmenlerden Çevreyi Koruyacak Eresmus Projesi

Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğretmenlerinin Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Slovakya ülkeleri ile başlattığı ekoloji ve çevreyi koruyacak Erasmus+ projesinde çalışmalara devam ediyor.

Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi; Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Slovakya ülkeleri ile başlattığı “Ecological and Environmental Protection Education in a European Context!” adlı ekoloji ve çevreyi koruma eğitimine yönelik Erasmus+ projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Projede görevli öğretmenler; Gülden Akar, Bayram Er ve Meriç Gürler, okul müdür yardımcısı İlkay İkiz, Gölcük Belediye Ali Yıldırım Sezer’ ziyaret etti. Ziyarette okul heyeti; proje kapsamında Gölcük Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalara yer verip, yabancı ortaklarını bu çalışmalarla bilgilendirmek istediklerini ifade ettiler.

BAŞKAN SEZER’DEN PROJE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sezer, hem Gölcük hem de okul öğrencileri için önemli bir adım adan proje ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.