Gölcüklü Çocuklar Dev Açık Havuzda Yüzme Öğrenecek

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde; “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Düzağaç Mahallesi’nde hazırlıkları tamamlanan 200 m2 açık yüzme havuzu, 21 Temmuz Perşembe günü çocuklar için açılıyor.

Gölcük’te yüzme bilmeyen çocuklar, 200 M2’lik açık yüzme havuzunda doyasıya eğlenerek yüzme öğrenecek. Gölcük Belediyesi ile Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde; “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında; çocukların ücretsiz olarak yüzme öğrenmesi için kurulumuna başlanılan açık yüzme havuzunda hazırlıklar tamamlandı. Düzağaç Mahallesi’nde bulunan, KYK Öğrenci Yurdunun alt kısmında yer alan, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu bahçesinde kurulan, 20×10 metre ebatlarındaki portatif açık havuz 21 Temmuz Perşembe günü faaliyete başlıyor.

DOYASIYA EĞLENEREK YÜZME ÖĞRENECEKLER

Büyük bir ilgiyle şu ana kadar; 1600 çocuk, kurslara katılmak için başvuru yaptı. Gölcük’te ikamet eden çocuklar, yaş kategorilerine göre belirlenen tarihlerde havuzdan yararlanabilecekler. Kurs boyunca çocuklar, açık havuzda eğlenceli vakit geçirerek yüzme öğrenmenin tadını çıkaracaklar.

ÜCRETSİZ KURSLARA KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Kurslara katılmak isteyen çocuklar; 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nun 2. katında bulunan Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne başvurabilecekler. Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi ise 0262 4224223-4224224 numaralı telefonlardan alınabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.