Gölcük Yaylası’nda “pedala kuvvet” dediler

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. onur yılı etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Spor Şenlikleri’nde heyecan Gölcük Yaylası’ndaki dağ bisikleti (MTB) yarışı ile yaşandı.

İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. onur yılını dolu dolu etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Ödemiş Belediyesi’nin Spor Şenlikleri’nde 5000 metre yol koşusunun ardından dağ bisikleti yarışıyla da 1050 rakımlı doğa harikası Gölcük Yaylası’nda bir ilk yaşandı. Ödemiş’in yanı sıra çevre il ve ilçelerden sporcuların katılımıyla düzenlenen bisiklet yarışı büyük heyecana sahne oldu.

21 Ağustos Pazar günü Ödemiş Belediyesi Gölpark Sosyal Tesisleri önünden start alıp göl kıyısı parkurunu takip ederek aynı noktada tamamlanan yarışta Uğur Erdoğan 20:33’lük derecesiyle birinci, Adem Karacaoğlu 20:34’lük derecesiyle ikinci, Muratcan Bölce 21:45’lik derecesiyle üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Ödemiş Belediye Başkan Vekili Mustafa Turan takdim etti. Sporcuların heyecanına ortak olan Turan, yarışa katılan tüm sporcuları kutladı.

Organizasyon boyunca Ödemiş Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince dağ bisikleti yarış parkurunda gerekli önlemler alındı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.