Gölcük Kent Bayramlaşması Gerçekleştirildi

Gölcük’te 7’den 70’e herkes Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, kent bayramlaşmasında kucaklaştı.

Gölcük’te her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaşma törenine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE NİCE BAYRAMLARA”

Bayramlaşma töreninde 7’den 70’e herkesin bayramını tek tek kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ”

Kurban Bayramı’nda Gölcük’teki şehit aileleri ve gaziler de yalnız bırakılmadı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu; şehit Erdal Gözübüyük’ün ailesi, gazi Mehmet Oğur ve gazi Emre Sönmez’i evlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.