Gölcük Adnan Menderes Caddesi prestij cadde oluyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük Adnan Menderes Caddesinde üstyapı çalışmalarına başlandı

Gölcük ilçesinin önemli caddelerinden biri olan Adnan Menderes Caddesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde haline getiriliyor. Elektrik hatları yer altına alınan cadde dekoratif aydınlatmalarla donatılacak, parke kaldırım yapılacak cadde asfaltlanarak yepyeni bir görünüme kavuşturulacak.

ESKİ ASFALT KAZINDI

D-130 Karayoluna alternatif olarak da kullanılan Adnan Menderes Caddesinde dönüşüm başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla cadde yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Adnan Menderes Caddesinde 1.125 metreküp trimer kazısı yapılarak eskimiş asfalt zemin kazındı. Kazınan eski asfalt Büyükşehir Belediyesi tarafından köy yollarında yapılan bakım onarım çalışmalarında dolgu malzemesi olarak tekrar kullanılıyor.

DEKORATİF AYDINLATMA VE KALDIRIMLAR

Terasman kazı çalışmalarıyla yolun asfalta hazırlandığı caddede binder ve aşınma tabakası asfalt serimi yapılacak. Bin metre uzunlukta, kaldırımlarıyla birlikte 20 metre genişliğe sahip Adnan Menderes Caddesi dekoratif aydınlatmalar, dekoratif ve kaydırmaz özellikteki parke kaldırımları ve yeni asfalt zemini ile prestij bir cadde olarak hizmet verecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.