Göktaşı, filminde Şafak Sezer’den muhteşem ters köşe

Beyaz perdenin sevilen oyuncuları Ayhan Taş, Tuna Orhan, Bülent Çolak, Mehmet Esen, Yılmaz Gruda, Sinan Çalışkanoğlu, Ceyhun Fersoy ve Nilay Toprak’ın da yer aldığı yılın ilk büyük komedisi Göktaşı filmi 28 Eylül’de vizyonda.

Ana cast hariç tüm oyuncuları köyün yerli halkının oluşturduğu filmin konusu da yaşanmış bir olaydan esinlenerek beyaz perdeye uyarlandı… Göktaşı filminin baş rol oyuncusu usta komedyen Şafak Sezer, filmdeki rolü ile şaşırtıcı bir ters köşe yaparak, muhteşem bir performans sergilediği köy muhtarı Kısmet olarak çıkıyor bu defa karşımıza.

GÖKTEN ”KAHKAHA” YAĞACAK

Geçtiğimiz senelerde Türkiye’ye düşen göktaşının ardından yaşanan olaylardan esinlenilerek senaryoya aktarılan GÖKTAŞI filminde, Alman, Amerikalı ve Ruslar’ın yüksek ücretler karşılığında bu taşları almak istemelerini öğrenen ve muhtar Kısmet rolüyle seyirciye ters köşe yapmaya hazırlanan Şafak Sezer’in türlü dolaplarını kahkaha ile izleyeceksiniz.

“Göktaşı Muhtarın kısmetidir” felsefesiyle, taşları bir an toplayıp, para kazanmaya çalışan muhtar Kısmet rolündeki Şafak Sezer; ”Bildiğiniz tüm komedileri unutun, yaşanmış bir hikayeden uyarlanan ve tam bir aile komedisi olan Göktaşı filminde sürprizlere hazır olun” diyor.

blank

FRAGMAN YAYINDA

Yayınlanan ilk teaser ile dijital ortamda fırtına estiren Göktaşı filminin merakla beklenen fragmanı artık yayında… Türk Telekom, Bellona ve Anadolu Jet sponsorluğunda çekilen filmde kahkaha garanti…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.