Göksel sürprizleri ile izleyenleri büyüledi

Türk pop müziğinin kendine özgü yorumu ile en önemli kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, 6 Şubat Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Güçlü ve renkli sahnesi ile her zaman hafızalarda yer eden performanslar sergileyen Göksel; 3 saat süren, yüksek enerjili ve bol sürprizli konserinde Özlem Kaya imzalı, lacivert ve beyaz renkte, 2 farklı kostüm giydi.

“Aşkın Yalanmış” şarkısı ile konserine başlayan Göksel “Merhaba, hoşgeldiniz. Dışarıda soğuk var. Ben bu gece hepinizin içinde kocaman bir güneş doğsun istiyorum” dedi. Ünlü şarkıcı, ilk dakikalardan itibaren izlemeye gelen 4000 seyircinin katılımı ile geçmişten bugüne unutulmaz şarkılarından oluşan benzersiz bir repertuar ile eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

“Bi Seni Konuşurum” şarkısının intro kısmında sergilediği dans performansı ile ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Göksel, “Sabır” şarkısının girişinde acapella yaptı.

Konserin 2. yarısına son hiti “Gittiğinde” şarkısı ile başlayan Göksel, klibine atıfta bulunarak, elinde bavul ve omuzuna aldığı şalla sahneye çıktı.

Göksel, “Depresyondayım” şarkısını söyleyip 15’snlik videosunu instagram’da #goksellesahnedeyim hastag’i ile paylaşan hayranlarının arasından 2 kişiyi Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkardı.

Göksel, kariyeri boyunca yayınladığı 9 albüm ve aldığı sayısız ödülle, izleyicisini büyülemeye devam ediyor.

goksel1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.