Göksel, sesi ve zarafeti ile büyüledi

Kendine has tarzı ve yorumu ile pop müziğin başarılı ismi Göksel, geçtiğimiz akşam Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, Atlantis işbirliği ile Zorlu PSM Ana Tiyatro’da sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, güçlü sahne performansı ve ışıltısıyla herkesi büyüledi. Gidemiyorum şarkısının ardından : ” Bu şarkıyı söylerken fark ettim ki benim gidebileceğim en güzel yer burası, sahnem. ” sözleri ile duygularını dile getirdi.

“Onno Tunç’u tanıma fırsatım olduğu için çok şanslıyım.”

Konserinde kendi şarkılarının yanı sıra 70’li yılların unutulmaz şarkılarına da yer veren sanatçı, Onno Tunç’u tanıma fırsatı olduğu için şanslı olduğunu söyledi ve onun hatırası için Kurşuni Renkler şarkısını seslendirerek herkesi duygulandırdı.

Sürprizlerle ve dans gösterileriyle dolu bir gece!

Gece için özenle hazırlanan Göksel, Tam Da Şu An şarkısını dansçılar eşliğinde seslendirdi ve izleyicilere görsel bir şölen yaşattı.

Özel tasarım kıyafetleri ile göz doldurdu!

Özlem Kaya imzalı özel tasarım 4 farklı kostüm değiştiren, sahnede ışıltılı bir görsel sunan Göksel zarafeti ile izleyenleri büyüledi.

Gecenin sürprizi maNga

Göksel ve MaNga 8 Yıl sonra tekrar aynı sahnede..

Gecenin büyük sürprizi ise Göksel’in maNga grubunun sahneye çıkması ile birlikte Dursun Zaman şarkısında düet yapması oldu.

Dursun Zaman’ın ardından Ferman Akgül ile Depresyondayım şarkısını birlikte seslendiren sanatçı, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Göksel, sahneden müzik severlerin arasına inerek izleyicileri coşturdu ve yoğun istek üzerine bis yaparak sahnesini sonlandırdı.

Göksel konserlerine 3 Şubat’ta Denizli Route Bar, 23 Şubat’ta Ankara Hayal Kahvesi, 28 Şubat’ta İstanbul İş Sanat, 9 Mart’ta Kocaeli Hayal Kahvesi ve 23 Mart’ta Edirne Hayal Kahvesi’nde devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.