Göksel, listeleri salladı

Göksel, kısa sürede radyo ve tv listelerinin ilk sıralarına yerleşen ‘‘Bu Da Geçecek’’ isimli yeni şarkısını geçtiğimiz akşam Ankara’da ilk kez dinleyicileriyle buluşturdu.

Sosyal medya hesabından “ Bu Da Geçecek” şarkısının ilk canlı performansını paylaşan sanatçı: ‘‘ Yeni şarkımızı dün gece ilk defa beraber seslendirdik. Anladım ki, biz bu şarkıyı uzun yıllar söyleyeceğiz’’ cümlesi ile seyircinin yoğun ilgisine sevincini dile getirdi.

Konser bitiminde yoğun alkış ve istek üzerine sahneye geri dönen Göksel, “Bu Da Geçecek” şarkısını bir kez daha seslendirdi.

Konserlerine ara vermeden devam eden Göksel, 12 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleri ile İstanbul’da buluşacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.