Göksel, İş Sanat Sahnesi’nde özel bir performansa imza attı

Söz yazarı, besteci ve aynı zamanda güçlü sesi ve yorumu ile Türk pop müziğinin etkileyici vokallerinden Göksel, 28 Şubat akşamı Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde İş Sanat Sahnesi’nde özel bir performansa imza attı.

Gülmek için Yaratılmış, Mektubumu Buldun mu, İnleyen Nağmeler ve daha bir çok unutulmaz şarkıların yanı sıra Aşkın Yalanmış, Denize Bıraksam gibi sevilen şarkılarını da seslendiren sanatçı, konser bitiminde seyirciden gelen yoğun istek üzerine üç defa bis yaparak tekrar sahne aldı.

”Şarkılar kadar unutulmaz bir gece olsun.”

Konser biletleri aylar önceden tükenen gecede sevilen sanatçı duygularını : ” Bu akşam çok kıymetli müzisyen arkadaşlarımız ile bir aradayız. Gerçekten hepimizin hatıralarında derin izler bırakmış şarkıları söyleyeceğiz. Sinema Senfoni Orkestrasına ve şefimiz Serdar Yalçın’a teşekkür etmek istiyorum. Bu gece söyleyeceğimiz şarkılar kadar unutulmaz bir gece olmasını diliyorum.” sözleri ile ifade etti.

Göksel, 3 Mart Cumartesi Dorock XL’da, 9 Mart Cuma Kocaeli Hayal Kahvesi’nde, 23 Mart Cuma Edirne Hayal Kahvesi’nde, 6 Nisan Cuma Samsun Hayal Kahvesi’nde, 27 Nisan Cuma MOİ Sahne İstanbul’da ve 29 Nisan Pazar Cemal Reşit Rey Salonu’nda Sade’ce Göksel konsepti ile konserlerine devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.