Göksel, Harbiye Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde

Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından her şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Göksel, 6 Ağustos Cumartesi gecesi organizasyonunu Pera Eventin üstlendiği İstanbula yıldız yağdıran Turkcell Yıldızlı Gecelerin sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Göksel, enerjisi, dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performansıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda müzik dünyasındaki 19 ncu yılına unutulmaz bir konser ile imza atıyor.

Her şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden bir çok defa En İyi Kadın Yorumcu, En İyi Albüm, En İyi Şakı ödüllerini almış Göksel, Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde son albümünün yanı sıra “Sabır” ‘dan günümüze 19 yılda iz bırakmış bütün hit şarkılarını söyleyerek, eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Merakla beklenen konseri için hummalı bir çalışma yürüten Göksel, sürprizleriyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacağını söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.