Göksel “GİTTİĞİNDE”

Türk pop müziğinin önemli besteci ve yorumcularından Göksel, Avrupa Müzik etiketli albümü “Sen Orda Yoksun”un 3. video klibini duygusal dozu yüksek, dinamik yapısıyla dinleyeni etkisi altına almayı başaran “Gittiğinde” şarkısına çekti.

Albüm yayınlandığı ilk günden beri sevenlerinin kliplendirmesi için yoğun istekte bulunduğu “Gittiğinde” şarkısının klip yönetmenliğini Bora Tarhan yaptı. Söz ve müziği Göksel’e düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan şarkı, bu yılın en iddialı aşk şarkılarından biri olmaya aday.

30 kişilik kalabalık bir ekibin, 2 gün süren çekimler sonunda tamamladığı klipte, Göksel giydiği kostümleri Özlem Kaya ile birlikte hazırladı. ‘Boyalı Eller’ adlı graffiti sanatçılarının hazırladığı dekorun kullanıldığı klibin bir bölümünde Göksel’e müzisyen arkadaşları eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.