Göksel “Çölde Bi’ Vaha”

Bugüne kadar yayınladığı tüm çalışmalarıyla müzik listelerinin zirvesinde yer alan başarılı sanatçı Göksel, yepyeni single’ını Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerle buluşturdu.

Sevilen sanatçının yeni çalışması “Çölde Bi’ Vaha” yaratıcı sözleri ve hayal üstü atmosferiyle pop müziğe yeni bir alternatif sunuyor. Synth seslerin ve canlı enstrümanların dikkat çektiği şarkı Göksel’in güçlü sesiyle harmanlanıyor.

Sözü Göksel, müziği Göksel ve Osman Şahin’e ait “Çölde Bi’ Vaha”nın düzenlemesinde ise Sabi Saltiel ile Osman Şahin’in imzaları var.

Yönetmenliğini Aytekin Yalçın’ın üstlendiği video klip, Göksel’in oyunculuğunun yanı sıra şarkı ile uyum sağlayan sahneleriyle de oldukça iddialı.

Göksel’e ait yepyeni single “Çölde Bi’ Vaha” tüm dijital platformlarda ve radyolarda yerini aldı. Video klibi ise MüzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.