Göksel, bu sefer çok iddialı geliyor

Başarılı sanatçı Göksel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından albüm kaydı için girdiği stüdyoda çekilen fotoğrafını paylaşarak binlerce beğeni aldı.

Hayranlarının merakla beklediği albümü için çalışmalarına devam eden sanatçı, fotoğrafının altına: ” 10. stüdyo albümümün ilk kayıt günüydü dün. Yine kendi hikayem, benim şarkılarım. Bu sefer daha geniş bir ekiple çıktık yola. 3 ayrı stüdyoda, 3 ayrı aranjörle çalışıyorum. Mabel’le beraber yazdığımız 3 şarkı da yer alacak albümde… 3 vakte kadar sizindir diyebilirim. Size bu haberi verirken bile çok heyecanlıyım.” yorumunu yaptı.

Yorum yağmuruna tutulan paylaşımda hayranları albüm için sabırsızlandıklarını ve en kısa sürede çıkmasını dilediklerini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.