Gökhan Türkmen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

Gökhan Türkmen 20 kişilik orkestra ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde 18 Aralık’ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Akustik Konser Serisi kapsamında 20 değerli müzisyenden oluşan orkestrasıyla bir müzik şöleni yaşatmaya hazırlanan Gökhan Türkmen “Akustik Plus” adını verdiği konseptle 18 Aralık Akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alacak.

Yıllardır birlikte yol aldığı GT Band, yaylılar ve tahta üflemelilerde birbirinden değerli müzisyenlerin yanı sıra “Hemdem” Doğu turnesinde birlikte sahne aldığı Serkan Ölçer, GTR Müzik’in başarılı sanatçısı Birkan Nasuhoğlu ve Mustafa İpekçioğlu’da konuk sanatçılar olarak Gökhan Türkmen’e sahnede eşlik edecekler.

blank
Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen, Ekim ayından bu yana her ay çıkardığı yeni şarkılarıyla 2020 albümünü tamamlamaya başladığı “Aşkın Enkazı” ve “Sır” parçalarının yanı sıra hafızalara kazınan parçalarının yer aldığı geniş repertuvarıyla müzikseverlere bambaşka bir gece ve deneyim yaşatacak.

Geleceğe ışık tutmaya var mısın?

Uzun yıllardır sosyal sorumluluk projeleriyle farkındalık yaratmayı amaçlayan müzisyen ve ekibi, akustik konser serisiyle “Geleceğe Işık Tut” projesine destek vermeye devam ediyor. 18 Aralık’ta dinleyicilerin beraberinde getirecekleri kitap, kalem, defter gibi kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar Geleceğe Işık Tut ekibi aracılığıyla ihtiyacı olan okullara ulaştırılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.