Gökhan Töre’nin dudak uçuklatan saati

Sezon başında Beşiktaş’tan West Ham United’a kiralanan Gökhan Töre, dün akşam siyah-beyazlıların 2-2 berabere kaldığı Kayserispor maçını Vodafone Arena’da izledi.

Mücadeleyi kart cezalısı olan Ricardo Quaresma ile birlikte takip eden milli futbolcu, Portekizli yıldızın çektiği selfie fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Fotoğrafta dikkat çeken detay Gökhan Töre’nin saatiydi… Yıldız futbolcunun kolundaki saat ise, dünyanın en ünlü saat markalarından olan Patek Philippe’ın Nautilus Chronogaph Rose modelindendi.

Saat koleksiyonu bulunan Töre’nin son gözdesinin değeri ise 280 bin TL. Gökhan Töre’nin saat koleksiyonunda Rolex ve Audemars Piguet gibi markalar da bulunuyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.