Gökhan Töre, saat tutkusu için bir kez daha paraya kıydı

Sezon başında Beşiktaş’tan West Ham United’a kiralanan yıldız futbolcu Gökhan Töre, saat tutkusu için bir kez daha paraya kıydı!

Uzun süredir oyuncu Esra Bilgiç ile aşk yaşayan Töre, saat koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Ünlü futbolcu, Patek Philippe Nautilus modelinin 40. yılı için özel olarak tasarlanan ve dünyada sadece 700 tane bulunan saat için 113 bin dolar (Yaklaşık 402 bin TL) ödedi.

Saat koleksiyonunda Rolex ve Audemars Piguet gibi markalar da bulunan Gökhan Töre, kısa bir süre önce de yine aynı markanın, 280 bin TL değerindeki Chronogaph Rose modeliyle gündeme gelmişti.

ARDA VE BURAK DA SAAT TUTKUNU

Gökhan Töre gibi Barcelonalı futbolcu Arda Turan ve Çin’de Beijing Guoan’da forma giyen Burak Yılmaz da saat tutkunu.

Arda’nın 1 milyon euro’luk saat koleksiyonu, Rolex, Vacheron Constantin, Franck Muller ve Audemars Piguet gibi dünyanın en pahalı markalarından oluşuyor.

Barcelonalı yıldız bu tutkusunu bir dönem aşk yaşadığı Aslıhan Doğan aldığı hediyede de göstermişti. Turan’ın o dönem sevgilisine 11.600 Euro’ya (40 bin lira) pırlantalı Rolex Datejust Jubilee marka saat aldığı konuşulmuştu.

Töre gibi, Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan’da forma giyen Burak Yılmaz da Patek Philippe’in sınırlı sayıda ürettiği modelden satın almıştı.

Yılmaz daha önce de, 161 bin TL’lik Ademars Piguet marka saatiyle görüntülenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.