Gökhan Tepe’nin yeni şarkısı ‘Aşık Kalbin Biliyor’ müzik platformlarında yayında

Türk pop müziğinin güçlü sesi Gökhan Tepe, üç yıl aradan sonra yeni şarkısı Aşık Kalbin Biliyor’u yepyeni tarzı ve iddialı duruşuyla müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Sözleri Şebnem Sungur’a müziği Gökhan Tepe’ye ait olan Aşık Kalbin Biliyor’un düzenlemeleri Barış Özesener, mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor.

blank

Vur, Yürü Yüreğim, Çok Özlüyorum Seni,Canözüm,Veda Makamı ve Gel Aşkım gibi sayısız hiti sevenleriyle buluşturan pop müziğin başarılı solistlerinden Gökhan Tepe, yeni şarkısı Aşık Kalbin Biliyor ile de müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor.

Projesinin kapak çekimlerinde Safa Gülsoy’un objektifinin karşısına geçen Gökhan Tepe, göz kamaştıran yeni tarzında kendisini styling Taylan Gül’e emanet etti.

Yönetmenliğini Emre Alev’in üstlendiği klipte ise Gökhan Tepe’nin styling’ini Ümit Temurçin hazırladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.