Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı aynı sahneyi paylaştı

58. Bursa Kültür ve sanat festivali kapsamında Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı aynı sahneyi paylaştı.

Gökhan Tepe sahnede kendi şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziği’nden de şarkılar seslendirdi. Gökhan Tepe’nin hemen ardından sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin duayen ismi Muazzez Abacı izleyenlere sürpriz yaparak Gökhan Tepe’yi sahneye davet etti. Abacı ile 2 şarkı seslendirmesi beklenen Gökhan Tepe, Abacı’nın ısrarını kırmayarak 5 şarkıyı aynı sahnede birlikte seslendirdi. Geceye unutulmaz düetlerle damga vuran ikili Kültür Park’ı dolduran binlerce izleyicinin tezahuratları ve alkışlarıyla geceyi sonlardırdı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği eğitimi olan Gökhan Tepe’nin Türk Sanat Müziği seslendirmesini çok beğenen Muazzez Abacı: “Türkiye’nin en başarılı ve genç Türk Sanat Müziği icracılarından biri aynı zamanda da çok yakışıklı, seni iki şarkıyla bırakmam” dedi ve birlikte Müzeyyan Senar ve Zeki Müren şarkıları seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.