Gökhan Tepe, konserlerine ara vermeden devam ediyor

Yeni albümü Yaz2018′ i Haziran ayında müzikseverlerle buluşturan Gökhan Tepe, konserlerine ara vermeden devam ediyor.

Besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliği ile müzik dünyasının konuşulan ismi Gökhan Tepe, ayrıca canlı performansı ile de festival, bar ve özel gecelerin aranılan sanatçısı.

Geçtiğimiz akşam Kocaeli Fuar Sahnesi’nde konser veren Gökhan Tepe’ye binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnede performansı ile alkışları toplayan sanatçı birbuçuk saat kaldığı sahnede kendi hitlerini yanı sıra pop, rock ve türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerine de yer vererek izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı.

Sanatçı önümüzdeki günlerde 29 temmuz Zonguldak, Alanya, Ordu, Çeşme Jolly joker, Bodrum, Antalya ve Kıbrıs’ta da konser maratonuna devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.