Gökhan Tepe Kıbrıslı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de vereceği seri konserlerin ikincisinde hayranlarının karşısına çıkan Gökhan Tepe, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verdi. Kendi parçaları kadar ünlü şarkıcıların söylediği bestelerini de seslendiren Gökhan Tepe, şarkıların neredeyse tamamını dinleyenleriyle birlikte söyledi.

Geçtiğimiz hafta ‘’En iyi giyinen popçu ödülü’’nü aldığını belirten Gökhan Tepe, sahneye lacivert bir takım elbise ile çıktı. Başka şarkıcıların seslendirdiği kendisine ait hit parçalarla konserin temposunu yükselten Gökhan Tepe, ardından ‘’demli şarkılar’’ dediği arabesk parçalarla duygusal anlar yaşattı.

Kıbrıs’ı çok sevdiğini ve burada yaz boyunca sahne alacağı için çok mutlu olduğunu belirten Gökhan Tepe, gelen istek parçaları geri çevirmezken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. ‘’Merit sahnesinde olmaya devam edeceğim. İstek parçalarınız olursa bana twitterdan mesaj atabilirsiniz’’ diyen Gökhan Tepe konserini sona erdirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.