Gökhan Tepe, Aydın Söke Novada AVM’de sevenleriyle buluştu

Türk pop müziğinin en özel şarkı yazarı ve yorumcularından Gökhan Tepe, geçtiğimiz gün Aydın Söke Novada AVM’de sevenleriyle buluştu.

Yediden yetmişe binlerce müzikseverin bir araya geldiği imza günü etkinliğinde sevilen sanatçı üç şarkılık mini bir konser de verdi. Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, planlanan saatinden daha uzun sürede tamamlanırken, Gökhan Tepe de sevenleriyle tek tek ilgilendi.

GÖKHAN TEPE KARTAL OLDU!

Kendisinden imza almak için Novada’yı dolduran hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren Gökhan Tepe, ilginç anlar da yaşadı. Kendisi gibi Beşiktaş fanatiği olan küçük bir dinleyicisiyle kartal pozu veren sanatçı, kısa zamanda Aydın’a tekrar gelmek istediğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.