Gökhan Özoğuz’dan motorin zammı tepkisi: Rezalet

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından gelen zamlar sonrası aldığı motorin fiyatlarına tepki göstererek, “Rezalet, rezalet, rezalet” yorumunda bulundu.

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi. Aracının deposunu 915 TL ödeyerek doldurttuğunu belirten sanatçı, sosyal medya hesabından “Hala birileri çıkıp konuşabiliyor. Rezalet, rezalet, rezalet” ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz, şu ifadeleri kullandı:

“Ben demin 915 TL ye 1 depo motorin aldım! Bu memlekette artık bin TL’ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. REZALET REZALET REZALET #ZAM2022”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.