Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldı

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye’nin jüri üyesi Gökhan Özoğuz, programın yeni sezonunda jüri koltuğuna oturmayacağını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından olan ‘O Ses Türkiye’de 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz, yeni sezonda jüri koltuğunda oturmayacağını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

“EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN TÜM EKİBE TEŞEKKÜR EDERİM”

Ekrana gelen her bölümde sempatik tavırlarıyla izleyenlerin gönlüne taht kuran Gökhan Özoğuz, sevenlerine kötü haber verenşu açıklamayı yaptı:

“Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım ‘O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.