Gökhan Özen klibinde bir Hollywood starını oynattı

Gökhan Özen’in 2015 Temmuz’da Seyhan Müzik etiketiyle yayımlanan albümü “Maske”nin ikinci “hit” şarkısı “Eski Defter” oldu. Özellikle hayranlarından gelen yoğun istek üzerine “Eski Defter” yeni video klip şarkısı olarak seçilirken, Gökhan Özen söz ve bestesi kendisine ait olan şarkıya bir de remix yaptı.

Gökhan Özen’in yönetmen koltuğuna oturduğu “Eski Defter-Remix”in video klibi California Malibu’da değeri 25 milyon dolarlık Hollywood ünlülerine komşu bir malikanede çekildi.

“Eski Defter” in video klibi için Hollywood starlarının almak için sıraya girdiği, 2015 yılının başındayapımı tamamlanan 25 Milyon dolarlık bir malikane set olarak kullanıldı. Malibu sahilinin en gözde noktalarından birinde yer alan malikaneye Hollywood starları komşu iken, satış fiyatı 25 milyon dolar yani 80 milyon TL olarak belirlenmiş durumda. Evin 6 yatak odası 1 sinema salon, 1 spor salonu, sauna ve Malibu sahilinde özel plajı bulunmakta. 18 saat süren çekimler büyük bir titizlikle tamamlanırken klibe harcanan toplam bütçe 170Bin TL oldu. Pasifik Okyanusu üzerinden Malibu’ya yapılan çekimler Drone-Flycam kullanılarak 8 saatte tamamlandı.

Klipte Gökhan Özen’e Americas Next Top Model’ın yıldızı,Disney’in Austin and Ally’nin ünlü oyuncusu Hannah Kat Jones eşilk etti.
Özen TÜRKİYE’DE BİR İLKe imza atarak hem Hollywood da yönetmenlik yapan hemde klibinde bir Hollywood starı oynatan ilk sanatçı oldu.

gokhan ozen1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.