Gökhan Mumcu ile eşi Ceren Aksan Mumcu, ilk kez bir projede birlikte kamera karşısına geçti

Televizyon serüvenine Kara Melek ile adım atan oyuncu Gökhan Mumcu ile yurt dışında da alanında tanınan keman sanatçısı eşi Ceren Aksan Mumcu, ilk kez bir projede birlikte kamera karşısına geçtiler.

Dijital platformlarda yayınlanacak tanıtım-reklam filmiyle izleyeceğimiz çift, oyunculuklarının yanı sıra, sıcak, samimi bir çekim ortamının verdiği pozitif enerjileriyle de keyifli bir işin başrolü oldular.

Sinema ve dizi oyuncusu Gökhan Mumcu, yönetmenliğini yaptığı sinema filmi ve reklam çekimleriyle sektörde çalışmalarını aralıksız sürdürse de, oyunculuğun kendisi için apayrı bir yeri olduğunu söyledi.

blank

Kelebek Çıkmazı, Serseri Aşıklar, Ateş ve Barut, Kurşun Bilal, Kösem Sultan, Mavi Gece, Hemen Döneriz, Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ve filmlerde izlediğimiz sinema ve dizi dünyasının başarılı oyuncusu Gökhan Mumcu, oyunculuktan asla vazgeçmeyeceğini dile getirirken, yeni yapımlarda farklı karakterlerle izleyici ile ekranda buluşacağının sinyalini de verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.