Gökçe’nin yeni şarkısı “Hep Beraber Deliriyoruz”

Kendine has müzik tarzı ile farkını her daim hissettiren Gökçe, enerjik ritmi ve eğlenceli sözleriyle kısa sürede herkesi yakalayacak yeni şarkısı “Hep Beraber Deliriyoruz” u Pasaj Müzik etiketiyle 15 Şubat Cuma günü yayınlıyor.

İki şarkının muhteşem birleşimi…

Gökçe’nin yeni teklisi “Hep Beraber Deliriyoruz” dünyada bir çok başarılı örneği olan, iki şarkının harmanlanması olarak ta bilinen bir mash-up. Gökçe, yeni şarkısının oluşum süreci için; ‘Hep Beraber Deliriyoruz’ bestesini mırıldanırken ‘Deli Deli’ ile yakaladığı uyumu fark ettim…” diyor.

blank

Sözleri Gönül Özçarkçı ile Kamufle’ye, bestesi Yılmaz Tatlıses ve Gökçe’ye ait şarkının prodüktörlüğünü ise başarılı rapçi Kamufle ile seslendirdiği “Sittin Sene” şarkısında da çalıştığı DaPoet yaptı.

Şarkının İstanbul’un farklı mekanlarında ve en renkli metro istasyonunda çekilen, dikkat çekici video klibinin yönetmenliğini de Raşit Algül üstlendi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.