Gökçe Kılınçer “Aşkınla Ben”

Retro-pop müziğin öncüsü olarak görülen, özgün sesi ve şarkılarıyla beğeni toplayan Gökçe Kılınçer, geçtiğimiz sene yayınladığı 45’liğinde yer alan Neyleyim şarkısı ile iki ay önce yayınladığı 45’liğinde yer alan Aşkınla Ben şarkısını kliplendirdi.

İki klibi birden aynı anda izleyiciyle buluşturan başarılı sanatçı, birçok klibinde olduğu gibi bu klibinde de Hicaz ekibi ile birlikte çalıştı.

Detay çekimlerle zengileştirilerek siyah beyaz görüntülerin kullanıldığı Neyleyim şarkısının klibinde hissedilen retro hava, şarkı ile bütünleşerek ahenk oluşturuyor.

Aynı gün ve saatte yayınlanan diğer klibi Aşkınla Ben için Londra sokaklarında gitar çaldığı görüntülere yer veren sanatçı, retro-pop tarzını yaşatan görüntüler ile izleyicilere renkli bir görsel sunuyor.

Gökçe Kılınçer’in yepyeni klipleri Gökçe Kılınçer YouTube sayfası ve tüm dijital platformlarda.

Neyleyim Official Video:

YouTube video

Aşkınla Ben Official Video:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.