Gökçe Güzel ‘Kuzey Işığım’ ile dijital platformlarda

16 yaşında yaptığı ilk beste “Hatırla, bir bahar günüydü..” diye başlıyordu; yıllar sonra bir bahar günü, 1999 yılından beri içinde hiç susmayan müziğe geri dönme kararı aldığında taşlar yerine oturdu.

İlk teklisi “Kafam Bozuk”ta anlattığı hikayeye şimdi de “Kuzey Işığım” ile devam ediyor Gökçe Güzel; bireye değil aşk olgusuna seslenmekten vazgeçmiyor.

Aslında hep orada ve içimizde olan aşkın hayatlarımızdaki dönemsel gelgitlerle adeta kuzey ışıkları gibi bir görünüp bir kaybolduğunu anlatıyor; tıpkı gökyüzünde olduğu gibi hayatımızda da aşkı görmek için ona engel olan bulutları dağıtmamızı söylüyor. İlk şarkıda olduğu gibi bu şarkı da da birçok Gökhan Türkmen hitinin arkasındaki isim Aytaç Özgümüş.

Hayatındaki yol ayrımlarının ardından müzik kariyerine hayalini kurduğu gibi devam etme kararı alan Gökce Güzel’in ikinci single’ı “Kuzey Işığım” Gokhan Turkmen’in sahibi olduğu GTR Muzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlardan yayınlandı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.