Gökçe Bahadır: Şu an hayatımda kimse yok

Uzun süredir ortalarda görüntülenmeyen oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bahadır, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile ayrıldığını doğruladı.

Makyajsız ve doğal haliyle objektiflere yansıyan Gökçe Bahadır, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Oyuncu, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile ayrıldığını doğruladı. Oyuncu, “İlişkimiz yürümedi… Şu an hayatımda kimse yok. İşlerime odaklanmış durumdayım. ‘İzmir’in Kızları’ müzikalinin provaları yoğun geçiyor” diye konuştu.

blank
Gökçe Bahadır

“MART AYINDA VİZYONA GİRECEK”

Projeleri hakkında da konuşan Bahadır, ”İzmir’in Kızları müzikalimiz var malum. Onların provaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Onun yanı sıra Mart ayında sinema filmimiz vizyona girecek. Bir hayli heyecanlı ve mutluyum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.