Gökçe Bahadır: İşim bitince özel hayatıma dönmeyi seviyorum

İzmir’in Kızları isimli müzikal ile sahneye çıkacak olan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde İstanbul Life dergisine bir röportaj verdi.

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde İstanbul Life isimli dergi içim röportaj verdi.

blank
Gökçe Bahadır

İzmir’in Kızları isimli müzikal ile sahneye çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu, müzikallere hayranlık duyduğunu söyledi ve “Müziğe olan ilgimin altında yatan, aslında hep müzikale olan hayranlığımdı. Sahnede şarkı söylerken, bunu bir gün müzikalde oynayacağımı hayal ederek yaptım.” dedi. “Bir rolden çıkmak vaktini alıyor mu?” sorusuna da yanıt veren güzel oyuncu, “Birçok işte oynadım ama rolden sıyrılmak konusunda sıkıntı yaşamadım. İşim bitince özel hayatıma dönmeyi seviyorum. Gökçe’nin hayatını korumaya çalışıyorum.” dedi.

Gökçe Bahadır ve Serenay Sarıkaya rakip oluyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.