Gökcan Sanlıman, şarkıcılığın yanı sıra şu sıralar son hız oyunculuğa hazırlanıyor

Şarkıları ve yorumuyla yeni neslin dikkat çeken isimlerinden Gökcan Sanlıman, şarkıcılığın yanı sıra şu sıralar son hız oyunculuğa hazırlanıyor.

Yakışıklı, genç müzisyen Gökcan Sanlıman bir süredir Deniz Erdem Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk dersleri alıyor. Oyunculuk alanında kendini geliştirmek için uzun süredir çalışan Sanlıman, başarılı oyuncu Meltem Cumbul’dan da özel oyunculuk dersleri almaya devam ediyor. Bugüne kadar Kiralık Aşk, Güneşi Beklerken, Yüksek Sosyete gibi dizilerde kendi bestesi olan şarkılarıyla yer alan Sanlıman, bu kez oyunculuk performansıyla seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Aldığı ve devam ettiği oyunculuk eğitimlerinin ardından yakışıklı şarkıcının dizi yapımcılarıyla görüşmeleri devam ediyor. Yeni başlayacak projeler için audition çekimlerine giren Sanlıman’ın ilk dizi deneyimi merakla bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.