Global e-spor ekipman markası SteelSeries, yeni hoparlör serisi Arena 3, 7 ve 9’u tanıttı

Oyun alanında en çok ödül alan ses serisi Arctis’in yapımcılarından olan SteelSeries, bileşik donanım ve yazılım çözümünü destekleyen yeni hoparlör serisiyle birlikte, oyun içi sesi önemseyen oyuncuların sürükleyici bir oyun deneyimine ulaşmasını hedefliyor.

Oyun ve e-spor ekosisteminde dünya lideri olan SteelSeries, her türlü donanımı bir oyun ve eğlence alanına dönüştüren hoparlör ailesini tanıttı. SteelSeries’in yeni ses serisi Arena 3, Arena 7 ve Arena 9 güçlü ses teknolojisiyle birlikte oyuncular için profesyonel oyun deneyimi sunuyor.

SteelSeries’in son ürünü, tek bir USB bağlantısından gerçek Surround sese sahip oyun hoparlör sistemiyle yeni bir seri oluşturuyor. Oyunculara yüksek kalitede ses sunan Arena serisi, dünyanın profesyonel düzeydeki ilk parametrik ekolayzerini içeren Sonar Audio Software Suite ve iki ön hoparlör, bir merkez kanal hoparlör, iki kablosuz arka Surround ses hoparlör ve aşağı bakan 6,5 inç Subwoofer dahil olmak üzere iki yönlü hoparlör tasarımıyla birlikte her frekansı ayarlayabilme imkanı sunuyor.

Arena hoparlör serisi, geliştiricilerin doğru bir oyun içi ses ortamı oluşturmak için birinci sınıf organik fiber ve ipek sürücülerle akustik olarak tasarlandı.

Sesin her yönü ayarlanabilecek

SteelSeries Arena hoparlör serisinin akustiğini hem geliştirmek hem de tamamen özelleştirmek için karmaşık ve güçlü ses özelleştirmesi için tasarlanmış Sonar Audio Software Suite ile donattı. Kullanıcılar; 10 bantlı Parametrik Ekolayzer, Akustik Eko Önleme, Surround Ses Simülasyonu için uzamsal ses ve çok daha fazlasını kullanarak sesin neredeyse her yönünü ayarlayabiliyor.

SteelSeries’ın yeni ses serisi hakkında detaylar:

Arena 3 Hoparlör Sistemi – Oyunculara ses kalitesi ve çok yönlülük sunuyor. Oyuna yönelik ses teknolojisindeki en büyük hoparlör sürücülerinden birine sahip olan Arena 3 her adımı, mermiyi ve patlamayı net bir şekilde duymak için berrak tizler, canlı orta frekanslar ve güçlü baslar yaratan 4 inçlik bir organik fiber koni sürücü kullanıyor. Hoparlörlerin kablolu ve Bluetooth bağlantıları ile pratik kontrolleri oyun deneyimini daha da ileri seviyeye taşıyor. Minimum düzeyde ses bozulması için öne bakan bir bas bağlantı noktası ile masaüstü oyunlar için akustik olarak biçimlendirilmesi sayesinde oyuncular oyun geliştiricilerin amaçladığı gibi eksiksiz bir ses ortamının keyfini çıkarabiliyorlar. Arena 3 mükemmel oyun ortamını yaratmak için ayarlanabilir bir stand üzerinde ideal dinleme pozisyonları oluşturmak için dikey olarak eğilebiliyor.

Arena 7 Hoparlör Sistemi – Oyuncuların Duyduğu, Hissettiği ve Gördüğü Rakipsiz Ses. Hırslı oyuncular, oyunda çevrelerini hem hissederek hem de görerek oyunda adeta kendilerini kaybetmek isterler. Arena 7’nin yüksek kaliteli sesi, gür ses veren Sub-woofer’ı ve ekrana tepki veren RGB aydınlatması oyuncuları daha önce hiç olmadığı kadar yeni dünyalara taşıyor. Arena 7, 2 yollu hoparlör tasarımına sahip USB bağlantılı bir 2.1 RGB oyun hoparlör sistemi kullanarak 6,5 inç aşağı çıkışlı subwoofer düşük frekansların zengin, derin ve doğru şekilde yeniden üretimi için güçlü bir yanıt oluşturur. Oyuncular, oyunun en etkileyici seslerini bir bilgisayar, Mac veya PlayStation’da yaşamak için standart bir USB bağlantısı kullanabilir. Bununla birlikte; telefon, tablet, televizyon ve diğer ses cihazlarına yönelik optik ve standart 3,5 mm Aux bağlantısından yararlanabilir, Bluetooth bağlantısı ile telefon veya diğer cihazlarla rahat bir bağlantıya sahip olabilirler.

Arena 9 Hoparlör Sistemi – Oyuncuların oyuna tam anlamıyla dalmasını sağlar. Arena 9’un 2 yollu gerçek surround ses hoparlör tasarımı, özel merkez kanalı, güçlü Subwoofer’ı, kablosuz arka hoparlörleri ve ekrana tepki veren RGB aydınlatması oyuna tam anlamıyla dalmasını sağlar ve en üst düzeyde ses deneyimi sunar. Dünyanın ilk USB 5.1 oyun hoparlör sistemi olan Arena 9, PC’ye tek bir USB bağlantısı ve kablosuz arka hoparlörler ile kurulumu kolaylaştırır. Oyunun en etkileyici seslerini bir PC, Mac veya PlayStation’da yaşamak için standart bir USB bağlantısı kullanılabilir. Oyuncular telefon, tablet, televizyon ve diğer ses cihazlarına yönelik optik ve standart 3,5 mm Aux bağlantısından yararlanarak Bluetooth bağlantısı sayesinde telefon veya diğer cihazlarla rahat bir bağlantıya sağlayabilirler.

SteelSeries, Sonar yazılım paketini kullanarak sesli sohbet sırasında istenmeyen gürültüyü ortadan kaldıran ClearCast SuperCardiod gürültü engellemeli mikrofona sahip kablosuz ve kulağa takılan Arena Wireless Mic’i de piyasaya sürüyor. Oyuncular, Quantum 2.0 kablosuz özgürlüğünün keyfini çıkarırken, SoftFlex tasarımı oyun esnasında kulak yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.