Gizem Özdilli’ye korkutan uyarı

PROF.DR.BAŞAK KANDİ VE ÜNLÜ MODEL/SUNUCU GİZEM ÖZDİLLİ İLE ”KADIN SOHBETLERİ” ADLI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİN STARTI MANİSA’DA VERİLDİ.

Dermatoloji ve immünoloji uzmanı Prof.Dr.Başak Kandi sağlık,güzellik ve bakım üzerine Malatyalı hanımların sorularını bire bir cevaplarken enfeksiyonlar,tüm cilt hastalıkları,bütün alerji hastalıkları,tüm saç ve tırnak hastalıkları gibi konularda bilgilendirmeler verdi.

Başak Kandi, Gizem Özdilli’nin sırtında bulunan ve ”ölümcül ben” diye adlandırılan ben’i için ilerde tehlike çıkartabilecek bir ben olduğunu ve dünyada ”ben kanseri”nin tehlikeli bir boyutta olduğunu ve en kısa sürede aldırması gerektiğini söyleyerek güzel mankeni uyardı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.