Gizem Özdilli yeniden ekranlara dönüyor

Yeni kitabı Aşkın Lezzeti önümüzdeki günlerde okuyucularla buluşacak olan Gizem Özdilli,19 Aralık’tan itibaren de yeni bir televizyon programıyla ekranlara dönüyor.

Her hafta cumartesi günü Beyaz TV’de Ego Medya tarafından hazırlanan ve canlı yayınlanacak “Kendine Bir Güzellik Yap” programını sunacak olan Gizem Özdilli, sağlıktan güzelliği, beslenmeden doğal hayata kadar birçok konuda uzman konuklar ağırlayacak. Yapımcılığını Kadir Gülnahar’ın üstlendiği programın medikal estetik direktörlüğünü ise Uzman Doktor İbrahim Çevik yürütecek.

Gizem Özdilli, yeni programı için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Programda sağlık, estetik ve güzellikle ilgili birçok ipucu vereceğiz. Merak ettikleri birçok soruyu uzman doktorlar yanıtlayacak. Sağlıklı yaşamın yanı sıra doğal yaşamın sunduğu güzellik formüllerinin sırlarını da bu programda açıklayacağız” dedi.

Önümüzdeki günlerde Nolte Mutfak işbirliğiyle Alfa Yayınları’ndan çıkacak yeni kitabı “Aşkın Lezzeti”nin de okuyucularla buluşacağını belirten Gizem Özdilli, “2016 yılı benim için çok verimli bir yıl olacak. Hem yeni kitabımın hem de televizyon programının heyecanını yaşıyorum. Ancak sürprizlerim bunlarla sınırlı olmayacak” diye konuştu.

GİZEM ÖZDİLLİ YENİ KİTABI AŞKIN LEZZETİ İLE GELİYOR

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.