Gizem Özdilli, test edip edip onayladı

Sosyal medyasında sağlıklı gıdalar hakkında önerilerde bulunan, sağlıklı tüketimin önemini vurgulayan Gizem Özdilli takipçileri adına Dr.Sucuk markasını ziyaret etti.

Özdilli’ye, bilimsel araştırmaları ile başarılı çalışmalara imzasını atan iş insanı Esat Başaran ve gıda sektöründeki ortağı Cihan Sır, mutfak atölyelerinde bizzat kendi şeflerinin hazırladığı sucuk hakkında bilgi verdi. Başaran ayrıca “mutfağımız ve şubelerimiz herkese açık, günümüzde artık gıda testini yaptırmak çok kolay. Gelin test ettirin ve güvenle tüketin” dedi. Biri uluslararası ödül alan iki yemek kitabına imzasını atan Gizem Özdilli, “4 senedir hayatımda çıkardığım sucuk artık buzdolabımda yer alacak. Tabii 15 gün içinde tüketmek şart, çünkü bu ürün doğal ve katkısız.” diyerek takipçileri ile paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.