Gizem Özdilli korkuttu!

Gizem Özdilli, göbek bölgesinde oluşan yağ bezesinin enfekte olması sebebiyle Çevre Hastanesinde acil ameliyata alındı.

Saat 14:00 itibariyle acil ameliyata alınan Özdilli’nin, daha önce göbek fıtığı teşhisi konulan rahatsızlığının enfekte lipom yağ bezesi olduğu saptandı. Şiddetli ağrı ve yüksek ateşle hastaneye kaldırılan Gizem Özdilli, genel cerrah Ömer Aycan’ın gerçekleştirdiği operasyonun ardından müşahede altına alındı.

Başarılı geçen operasyon sonrası bir açıklama yapan hastanenin sahibi Gülten Aşıcıoğlu, hastamız yıllar önce olduğu bir laparoskopik ameliyatta oluşan yağ bezesinin enfektesi nedeniyle hastanemizde acil ameliyata alındı. Şu an durumu iyi, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarım kısa süre içerisinde sağlığına tekrar kavuşur dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.