Gisele Bündchen verdiği cesur pozlarıyla dikkat çekti

Yıllarca dünyanın en çok kazanan modelleri arasında yer alan ve 2015 yılında podyumları bırakan Gisele Bündchen, bu defa Givency’nin yeni jean kampanyasında verdiği cesur pozla gündemde.

Gisele Bündchen1

İtalya lüks giyim markasının reklam kampanyası için objektif karşısına geçen 35 yaşındaki Brezilyalı süper model, moda fotoğrafçıları Luigi ve Lango’ya üstsüz poz verdi.

Gisele Bündchen2

Guinness Rekorlar Kitabı’nda dünyanın en zengin süper modeli olarak yer alan Bündchen, moda sahnesi ile tanıştığı 1990 yılından bu yana aralarında ABD, Rusya, Brezilya, İtalya, Fransa, Meksika, Güney Kore ve Türkiye’nin bulunduğu 20’den fazla ülkede markaların reklamlarında yer aldı.

Gisele Bündchen3

Givency’nin iddialı reklam kampanyası için daha önce Irina Shayk ve Candice Swanepoel de benzer pozları vermişti.

Rus model Irina Shayk, Givenchy’nin sonbahar 2016 koleksiyonu için de poz vermişti.

irina-shayk

Bugünlerde doğum için gün sayan süper model Candice Swanepoel, markanın kampanyası için geçen yıl Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggott’a aynı pozu vermişti.

candice-swanepoel

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.