Gıda ve içecek sektörü fuarda buluşacak

Gıda ve içecek sektörü, 2022 yılının birinci çeyreğinde 6,4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektörün kaydettiği ihracat Temmuz ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek fuarla pekiştirilecek.

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’de, gıda ihracatı her geçen yıl artış gösteriyor. Bu kapsamda, düzenlenen F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı, sektöre yeni bir yön vermeye hazırlanıyor.

300’ün üzerinde katılımcı firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda, sektördeki son teknolojiye sahip ürünler yer alacak.

5-7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuar, Türkiye’de gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımıyla gerçekleşecek tek organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Avrupa, BDT, Kuzey Afrika ve Orta Doğu pazarını hedef alan fuar, sektör ilgililerini profesyonel alıcılarla buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.