Gerçek yangın sahnesi… Hercai’de yanan kulübe gerçekti!

Mia Yapım imzalı Hercai’de yanan kulübe gerçekti!

Dizinin en önemli sahnelerinden biri olan, Reyyan’ın (Ebru Şahin), içindeyken yaktığı kulübe sahnesi efektli değil. Kulübe gerçekten yakıldı!

Dizinin yönetmeni Cem Karcı, görsel efekt kullanmak istemeyince, Yapımcı Banu Akdeniz ve tüm ekip kolları sıvadılar, uygun bir arazi bulundu ve 4 duvarı, içinde tüm eşyaları ile bir kulube inşa edildi!

Kulübenin inşaa edilmesi bir ay sürdü. Yapımından hemen sonra yakılacak kulübenin inşaasında tam 25 kişi titizlikle çalıştı.

Yangın sahnesi çekimlerinde, üç itfaiye ekibi olay yerinde gerçekleşebilecek problemler için güvenliği sağladı. Ve Reyyan ile Miran’ın ilk gecelerini geçirdikleri kulube, sabah alevler içinde kaldı!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Duygu Yetiş ve Gülçin Hatıhan paylaşıyor.

‘Hercai’ nefes kesecek yeni bölümüyle Cuma günü 20:00’de atv’ de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.