Gerçek ‘Squid Game’ geliyor! Netflix tarih verdi

Netflix’in geçen yıl başvuru yoluyla yarışmacıları belirlediği “Squid Game” yarışması, Kasım 2023’te izleyicilerle buluşacak. Yarışmacılar, orijinal dizide yer alan oyunları gerçek hayatta oynayacak.

Dünyaca ünlü dijital yayın patformu Netflix’in, “televizyon tarihinde en yüksek ödüllü yarışma” rekorunu kıracak, orijinal dizisinden ilhamla hayata geçirdiği ‘Squid Game: Challenge’ın yayın tarihi belli oldu. Toplam 456 yarışmacının yarışacağı 4,56 milyon dolar ödüllü yarışma, Kasım 2023’te yayınlanacak.

DİZİDEKİ OYUNLAR OYNANACAK
WebTekno’nun haberine göre, Netflix’te yayınlanacak olan yarışma, 10 bölümden oluşacak. Yarışmacılar, orijinal dizide yer alan oyunları gerçek hayatta oynayacak.

Yarışmaya katılan yarışmacılarda aranan en önemli kriter İngilizce bilmek.

Yarışma için kimlerin seçildiği ise henüz bildirilmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.