Gerçek ortaya çıktı… Beren Saat ile Hazal Kaya arasında neler yaşanıyor?

Yayınlandığı döneme damga vuran dizi Aşk-ı Memnu’da başrolü paylaşan Beren Saat ve Hazal Kaya’nın arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Son olara Kaya’nın düğününe katılmayan Saat’in davetliler arasında yer almadığı ortaya çıktı.

Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Hazal Kaya, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu ve yönetmen Ali Atay’la geçtiğimiz hafta evlendi.

Aşk-ı Memnu ekibi düğüne tam kadro katılırken dizinin başrol oyuncusları Beren Saat ve Nebahat Çehre’nin katılmaması dikkat çekti.

DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında yer alan habere göre; Yurt dışında olduğu için düğüne katılmadığı söylenen Beren Saat’in Türkiye’de olduğu ancak gitmemesinin nedeninin çok başka olduğu ortaya çıktı. Hazal Kaya’yı 2014 yılında yurt dışında gerçekleşen nikah törenine çağırmayan Beren Saat, Kaya’nın düğününe davet edilmedi.

blank

“HAZAL’IN EVİNE GİDECEĞİM”

Düğüne katılmayan bir diğer isim ise Nebahat Çehre oldu. 2. Sayfa programına açıklama yapan Çehre, “Gribal enfeksiyon geçirdim ama Hazal’ın evine gideceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.