Gerçek hali olay oldu! Seray Sever’in foyası ortaya çıktı!

TV8 ekranlarında yayımlanan Gel Konuşalım programıyla yeniden ekranlara dönen ve ardından Doya Doya Moda programında jüri olan Seray Sever yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Gel Konuşalım adlı programdaki sunuculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Seray Sever, programdan ayrıldı. Cengiz Semercioğlu ve Eylem İpek Şafak’la beraber Gel Konuşalım programında yorumculuk yapan Seray Sever ardından aynı kanalda yer alan Doya Doya Moda programına jüri üyesi oldu.

Yeniden ekranlara dönen ve zaman zaman yaptığı yorumlarla dikkat çeken Sever’in de birçok ünlü gibi foyası ortaya çıktı. Sever’in photoshoplu paylaşımlarından sonra Uğurkan Erez bir paylaşım yaptı.

blank
Seray Sever

İki fotoğraftaki inanılmaz fark sosyal medyada olay oldu

Seray Sever soldaki fotoğrafı kendisi, sağdakini ise photoshopsuz Uğurkan Erez paylaştı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.