George Clooney’den Matthew Perry itirafı: Friends’de mutlu değildi

George Clooney, 28 Ekim’de hayatını kaybeden Friends’in yıldız oyuncusu Matthew Perry’nin dizideki rolünden mutlu olmadığını öne sürdü. Perry’nin yakın arkadaşı olan Clooney, “İçinden neler geçtiğini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu George Clooney, ‘Friends’ dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan oyuncu Matthew Perry’nin hayatını kaybetmesinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Clooney, 16 yaşından beri tanıdığını belirttiği Perry’nin harika biri olduğunu vurguladı.

‘FRIENDS ONA NEŞE, MUTLULUK YA DA HUZUR GETİRMEDİ’
Beyazperde’nin Deadline’dan aktardığı habere göre, Clooney, “Matthew Perry, muhtemelen şimdiye kadarki en iyi dizilerden birine girdi. Mutlu değildi. Bu ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi. Ve bunların olup bitmesini izlemek -Warner Brothers’taydık, yan yanaydık- izlemesi zordu çünkü biz içinden neler geçtiğini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk” ifadelerini kullandı.

‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELESİNİN BOYUTUNUN FARKINDA DEĞİLDİ’
Clooney, Perry’nin 2022’de çıkan anı kitabı ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ adlı kitabında anlattığı bağımlılıkla mücadelesinin boyutunun farkında olmadığını da ifade etti. Clooney, “Ne yaptığına dair hiçbir fikrim yoktu, günde 12 Vicodin ve konuştuğu onca şey, tüm bu yürek parçalayıcı şeyler. Aynı zamanda başarının, paranın ve tüm bunların size otomatik olarak mutluluk getirmediğini de anlatıyor. Kendinizden ve hayatınızdan mutlu olmanız gerekiyor” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.