“Geniş Aile Komşu Kızı” 2 Ağustos’ta Sinemalarda

Başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Emre Altuğ ve Rojda Demirer’in rol aldığı Geniş Aile Komşu Kızı; mahallede oto yıkama açan Cevahir ve Ulvi’nin komşu kızı Zeynep’in Nebil ile evlenmemesi için verdikleri komik mücadeleyi ve yaşadıkları macerayı konu ediyor.

“Biz bu düğünü bozarız” diyerek ‘Aşk’a giderken ‘Bela’ya toslayan fenomen ikilinin başından geçen komik olayların anlatıldığı filmin senaristi ve yönetmeni Cüneyt İnay.

blank

EMRE ALTUĞ’DA GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI KADROSUNDA

TWO Productions ve CE Medyaortak yapımı Geniş Aile Komşu Kızı kadrosuna bu defa daha önce serinin hiçbir filminde ve dizisinde yer almayan Emre Altuğ (Nebil)’da katıldı. Zeynep, abisi Katip’in vasiyeti üzerine Nebil ile evlenmek zorundadır ve planı, Nebil’i bu evlilikten vazgeçirmektir.

JET HIZIYLA VİZYONDA.

Çekimlerin tamamlanması ile birlikte geçtiğimiz günlerde ilk teaserı yayınlanan film, jet hızıyla vizyona giriyor. Geniş Aile Komşu Kızı 2 Ağustos’ta sinema severler ile buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.