Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Mersin’de

Türkiye Cumhuriyeti 64. Hükümeti Başbakanı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin il binası açılışı için gittiği Mersin’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA- Partisinin Mersin İl Başkanlığında yaptığı konuşmasında Genel Başkan Davutoğlu: “Biz iktidara geldiğimizde memlekette adaleti, hukuku hakim kılacağız. Kimse yargıya gitmekten korkmayacak” dedi. Buradan Rum Ortodoks Kilisesi’ne giden Davutoğlu, Hıristiyan cemaatle bir araya geldi.

Eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyetle Rum Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Davutoğlu burada Rum Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Peder Coşkun Teymur tarafından kapıda karşılandı.

Mersin’de her inançtan, her düşünceden, her mezhepten vatandaşların birlikte, kardeşçe yaşadığının altını çizen Ahmet Davutoğlu: “Hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizin vatandaşlarının inançlarını özgürce yaşayabilmeleri, Türkiye’de devletimizin en temel ilkelerinden biridir. Bir kez daha tüm dinlere, tüm inançlara duyduğum saygıyı ifade etmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti’nde ilelebet bütün vatandaşlarımız inançlarını özgürce yaşayacaklardır.”


Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Mersin programının 1. gününde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ziyaret etti. Sonrasında yol boyu vatandaşlarla selamlaşan Davutoğlu, yaptığı esnaf ziyaretinin ardından parti teşkilatı tarafından açık havada organize edilen sıra gecesine katılarak, burada kendisine ikram edilen çiğ köfteyi tattı ve bazı şarkılara eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.