Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törenin ardından gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü’nde sağlıklı yaşam için sporun önemi vurgulandı.

ATA’YA ÇELENK SUNULDU
Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençlik Haftası kutlamaları başladı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Saray Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Tören, günün anlam ve önemini belirten şiirin okunması ile devam etti. Atatürk Alanı’ndaki törenin ardından Saray Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde Çarşı, İstanbul ve Gürselpaşa caddeleri güzergahında Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

BAŞKAN ERKİŞ GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilen Gençlik Haftası kutlama törenine Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, DEVA Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, Saray İlçe Emniyet Müdür V. Vahap Uyar, Saray İlçe Jandarma Komutan Vekili, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Saray İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fehmi Çüren, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Küpeli, Kaymakamlık Daire Amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.