Gençlerimiz Geleceğimizdir

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Dernek Başkanı Birol Özkardeşler kutlama mesajında “Büyük Atatürk’ün cumhuriyet yolunda Samsun’a çıkışının 103.yıldönümünde “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyoruz.Türk Milleti tarih sahnesinde çok büyük olaylara imza atmıştır.İşte bundan 103 yıl önce vatan ve millet sevgisini yüreğinin derinliklerinde hisseden büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk herkesin herşeye bittiği gözüyle baktığı bir anda silah arkadaşları ile birlikte Samsun’a çıkmıştır.
Bandırma Vapuru bizim olduğu kadar tüm mazlum milletlerin de ümidi olmuştur.İşte kuvvetli ve kudretli Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk temelleri bundan 103 yıl önce Samsun’da atılmıştır. Büyük kurtarıcı bugünü ne kadar çok önemsediğini ise “19 Mayıs benim doğum günüm’dür diyerek ifade etmiştir.
Ayrıca “Tüm ümidim gençliktedir’ diyen Atatürk bu büyük günü geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet,minnet ve saygıyla anıyoruz.
Ruhları şad olsun.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.